Általános Szerződési Feltételek

Céginformációk:

Az oldal üzemeltetője, illetve az oldalon megrendelhető termékek gyártója; 

CÉGNÉV: CITY GROUP Kft.
Székhely: 1204 Budapest, Török Flóris utca. 86-88. D. fsz 4.
Adószám: 22643827-2-43

Közösségi adószám: HU22643827
Cégjegyzékszám: 01-09-325887
Vezetve a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.
Kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: 
Bankszámlaszám: ERSTE Bank Hungary Zrt. 11600006-00000000-83653272

Elérhetőségeink:

Postacím: 1204 Budapest, Török Flóris utca. 86-88. D. fsz 4.
Telefon: +36-70-619-3416
E-mail: info@citygroup.hu
Szolgáltató képviselője: Sass Gábor
Jogi nyilatkozatunk nyelve: magyar 

Panaszkezelés:

Esetleges panaszával az alábbi elérhetőségeken élhet akár írásban akár telefonon.
Telefon: +36-70-619-3416
E-mail: info@citygroup.hu

Megrendelés

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
TERMÉKEK BESOROLÁSA 

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak NEM tartalmazzák a törvényben előírt 27%, azaz huszonhét százalék általános forgalmi adót!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a mindenkori készlet erejéig érvényesek. 

Rendelési információk:
A vásárlás regisztráció nélkül lehetséges. A megrendelés elektronikus úton zajlik, az oldalon található kosár és rendelési felület használatával. A megrendelés elküldésekor: név, szállítási cím, telefonszám, email cím megadása szükséges. A hibás adatokból eredő esetleges téves teljesítésért felelősség az oldal üzemeltetőjét nem terheli. 
Oldalunkon történt rendelésével minden vásárló elismeri, hogy elfogadja és magára nézve kötelezőnek tartja az Általános Szerződési Feltételeinket. 

Adatbeviteli hibák javítása:
A megrendelési folyamat első lépésében vevőnek módja van a kosarába válogatott termékeket törölni, illetve azok darabszámát módosítani. A megrendelés második lépésében vevő a megrendeléséhez szükséges adatait adja meg, a kitöltés esetleges hiányosságaira a rendszer figyelmeztet. Megrendelés véglegesítése után rendszerünk automatikus visszaigazoló emailt küld a rendelés során megadott adatokkal. Ha a vásárló úgy találja, hogy elírást vagy hibát tartalmaznak megadott adatai, úgy az info@citygroup.hu email címen tudja jelezni adatmódosítási igényét. 

A megrendelések feldolgozása:
A megrendelések feldolgozása munkanapokon 10 – 16 óra között történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. 

Ügyfél szolgálatunk minden esetben 48 órán belül e-mailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított raktáron lévő termékek esetén: 2-4 munkanapon belül, abban az esetben ha a termék nincs raktáron: 2-4 hét.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. 

A vásárlók megrendelés során megadott adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk, azokat harmadik személy részére hozzáférhetővé nem tesszük. 

A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja. A vásárló az info@citygroup.hu email címre küldött kérésével jelezheti az iktatott szerződéshez való hozzáférési igényét, amelyet haladéktalanul megküldünk.

* A rendezett fizetési státusz jelentése:
- banki átutalás esetén, ha jóváíródik szolgáltató számláján az összeg 12:00-ig, a fizetés rendezettnek minősül,
- utánvétel esetén, vásárló a futárnál fizet, rendelése a rendelés visszaigazolásakor rendezettnek minősül.

Fizetés

Fizetés bankkártyával
Bankkártyás fizetés választása esetén vásárló a megrendelt termék(ek) ellenértékét, illetve a szállítási költséget bankkártyája segítségével online egyenlíti ki. A kártyás fizetés szolgáltatója a SZOLGÁLTATÓ. További részletekért tekintse meg a URL. 

Fizetés banki előreutalással
Banki előreutalás választása esetén vásárló a megrendelt termék(ek) ellenértékét, illetve a szállítási költséget bankszámlánkra való utalással egyenlíti ki.
Utalási információk:
Számlaszámunk: ERSTE Bank Hungary Zrt. 11600006-00000000-83653272
Számlatulajdonos: CITY GROUP Kft.
A megjegyzés rovatba a megrendelés azonosítót kell feltüntetni, a megrendelést ez alapján azonosítjuk be. 

Fizetés utánvéttel
A rendelés visszaigazolása után, a megrendelt termék(ek)et futárpostai úton juttatjuk el vásárlóinkhoz. Utánvét esetén a megrendelt termékek ellenértékét, illetve a szállítási költséget a csomagot átadó személynek fizeti a vásárló. Csak magyarországi szállítási cím esetén választható utánvétes fizetési mód.

Elállási jog

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a postázást megelőzően a vásárlástól indoklás nélkül elállni. Ezt az igényét köteles e-mailben jelezni az info@citygroup.hu e-mail címen. A vásárlót ez esetben semmilyen költség nem terheli, amennyiben a rendelés ellenértékét már átutalta bankszámlánkra, azt haladéktalanul, de maximum 30 napon belül visszautaljuk. 

Az áru átvételét követő 14 napon belül a vásárló élhet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállás jogával. Az elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles e-mailben jelezni az info@citygroup.hu e-mail címen, határidőn belül, de nem köteles az elállást indokolni. 
Az elállási jog kizárólag olyan termék(ek)re vonatkozik, amely(ek) minden termékelemet tartalmazó csomagolásban sértetlenül érkezik vissza címünkre személyesen, postai úton, vagy futárpostai úton. Ellenkező esetben fenntartjuk magunknak visszavásárlás mérlegelésének jogát.
A termék(ek) nem rendeltetésszerű használatából eredő kárt vevő köteles megtéríteni. 
Az elállási jog érvényesítése esetén a termék(ek) árát a termék(ek) visszaérkezését követően haladéktalanul, de maximum 30 napon belül visszautaljuk a vevő számlájára. A visszatérítés nem vonatkozik a termék(ek) visszajuttatásának költségeire, ezeket minden esetben a vevőnek kell viselnie. A vevőt a termék visszaküldésének költségein kívül egyéb költség nem terheli.

Szavatosság, jótállás, garancia

A 14 napos, indoklás és feltétel nélküli elállási jog biztosításán túl az alábbi garanciákat vállaljuk termékeink után.

45 napos Elégedettségi Garancia
A megrendelt termék(ek)re 45 napos, 100% pénz visszafizetési garanciát biztosítunk és a teljes vételárat megtérítjük. Az áru átvételét követő 45 napon belül vásárló köteles igényét köteles e-mailben jelezni az info@citygroup.hu email címen. A visszavásárlási garancia, csak azon termék(ek)re vonatkozik, amely minden termékelemet tartalmazó csomagolásban sértetlenül érkezik vissza címünkre. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási (postázási) költségekre, valamint a termék(ek) visszajuttatásának költségeire. 

1 év Általános Minőségi Garancia
A megrendelt termék(ek)re 1 év általános garanciát is biztosítunk. A javítható hibákat a garanciálisan javítjuk, nem javítható gyártási hibák esetén a terméket kicseréljük. Amennyiben sem javítani, sem cserélni nem tudjuk a terméket, úgy vevő választat az árleszállítás, vagy élhet elállási jogával. A garancia csak a rendeltetésszerűen használt és gyártási hibás termékekre érvényes. 

A szavatosság, jótállás, garancia és elállási jogok érvényesítéséhez nem szükséges az eredeti számla bemutatása.